Kookvakantie Udo

Niet meer te koop in Huédour

Huédour waar we 33 jaar ons geluk hebben geleefd.

Op 11 april tekenden wij het definitieve koopcontract in le Puy en Velay. De 4 Franse nieuwe eigenaars gaan het stokje overnemen, en dat voelt heel naturel. Het hele proces van kennis maken, afstemmen, communiceren, financieën, elkaar opnieuw ontmoeten, het uiteindelijke signeren en hen de weg wijzen was een groot harmonieus proces.

Na 33 jaar ondernemen in Huédour, Frankrijk gaan wij ermee stoppen. We zoeken mensen, die willen ondernemen, die creatief zijn en die zich uitgenodigd voelen hier hun geluk te creëren. Wij hebben met de actieve vakanties op een heel prettige wijze een goed stokbroodje (wij zeggen”boterham”) kunnen verdienen. Midden in de natuur, aan de rand van dit vriendelijke dorpje, hebben wij een plek gecreëerd waar mensen hun vakanties op een geïnspireerde manier kunnen besteden. Wij hebben nooit spijt gehad van ons Franse avontuur, integendeel we hebben hier uitgebreid genoten. De tijd is nu gekomen om het stokje over te dragen.

Hieronder vind je algemene info, zoals: De jaarlijkse kosten van het huis, de plattegronden van de kamers, het terrein en twee filmpjes. Mocht je meer filmpjes willen zien google dan even op Huédour en/of Wouter en Violet.

Klik op onderstaande link om de vaste lasten en de platte gronden te bekijken.

Huedour-frais-fixes-vaste-lasten

Vraagprijs €190.000,- voor huis en buitenverblijven, + € 5000,- voor inboedel.

Heb je vragen bel 0624504757

 

Deel deze pagina