Kookvakantie Udo

Over Wouter en Violet

Wouter (1950)

Wouter Udo heeft zijn opleiding genoten van aan de Cordon Bleu te Parijs.
Daar is hij ondergedompeld in de klassieke Franse keuken. Zo klassiek als toen (1981) wordt er niet meer gekookt. Dat scheelt kilo’s aan boter en room. Het kookniveau is echter onveranderd hoog.

Gedurende 33 jaar waren Wouter en Violet de grote motor achter o.a. de kookworkshops die gegeven worden in de kookstudio OP Scheveningen. Op 1 januari 2017 hebben zij het roer overgedragen aan Robert Siedenburg. Hij zwaait nu de scepter in www.kookstudio.nl

Met het Frankrijkproject in Huedour gaan wij nog jaren door en hopen daarmee bij te dragen aan de culinaire ontwikkeling van onze cursisten.

Violet Roest (1955)

Violet volgde de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en is afgestudeerd in 1982. Sindsdien is zij beeldend kunstenaar, ze heeft exposities en geeft teken- en schilderlessen.

Naast de Academie heeft zij de School voor Zijns orientatie gevolgd. In haar intuitieve cursussen werkt zij n.a.v. deze werkwijze.

Bestuurslid van KOPS (kunstenaars OP Scheveningen)

Wie meer wil weten over de schilderlessen die gegeven worden op Scheveningen in het winterseizoen neemt een kijkje op Expressie.nl.

portalfoto


Deel deze pagina