Kookvakantie Udo

Over Wouter en Violet

Wouter (1950)

Wouter Udo heeft zijn opleiding genoten van aan de Cordon Bleu te Parijs.
Daar is hij ondergedompeld in de klassieke Franse keuken. Zo klassiek als toen (1981) wordt er niet meer gekookt. Dat scheelt kilo’s aan boter en room. Het kookniveau is echter onveranderd hoog.

Gedurende 33 jaar waren Wouter en Violet de grote motor achter o.a. de kookworkshops die gegeven werden in de kookstudio OP Scheveningen. In 2017 droegen zij de kookstudio over.

De toekomst van ons project in Frankrijk in Huédour.

De zomer van 2021 is ons 30 e jaar in Huédour, het 33 e jaar dat we werken en wonen in Frankrijk.
Wij zoeken vanaf nu mensen die het stokje willen gaan overnemen. Je zult misschien vragen :”Hebben jullie er dan genoeg van?”
Antwoord: “Zeker niet”, maar we voelen ook dat het tijd wordt om andere mensen de kans te geven ons werk voort te zetten. Een heel lastige beslissing want deze plek hebben we intens lief en is verweven met ons diepste wezen. Een volgende generatie mag zijn invulling aan dit project geven. Het was en is een unieke en fijne plek voor een bed en breakfast of een gîte en niet te vergeten voor het organiseren van workshops. Wij hebben onze droom hier verwezenlijkt en 30 jaar genoten en willen nu aan anderen de mogelijkheid geven dit avontuur aan te gaan en hun droom te verwezenlijken.  +31624504757 (Violet) of +3141510235 (Wouter)

Zolang Huédour niet verkocht is blijven wij tijdens de zomer workshops faciliteren.

Violet Roest (1955)

Violet volgde de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en is afgestudeerd in 1982. Sindsdien is zij beeldend kunstenaar, ze heeft jaarlijkse exposities en geeft teken- en schilderlessen op haar atelier op Scheveningen.

Naast de Academie heeft zij de School voor Zijns-Orientatie gevolgd. In haar intuïtieve cursussen werkt zij n.a.v. deze werkwijze.

Studeert aan Leelaschool.org

Wie meer wil weten over de schilderlessen die gegeven worden op Scheveningen in het winterseizoen neemt een kijkje op Expressie.nl.

portalfoto


Deel deze pagina