Kookvakantie Udo

Koken, kunst en wandelen

Huédour, Frankrijk

Laatst bijgewerkt 18-03-2021

In 1992 kochten we een 350 jaar oude boerderij in het gehuchtje Huédour in de West-Ardèche.
In dit bijzondere huis, met eigen bron, broodbakoven en een forse moestuin met vergeten groenten, geven we kooklessen en kunstworkshops en faciliteren wij groepen die zich bezighouden met workshops, zoals yoga/meditatie, foto-workshop, art-retraite, schrijfworkshop.
Huédour is voor ons een plek waar ruimte, rust, respect, humor, creativiteit en de eenvoud van het Franse boerenland samenkomen. Die ingrediënten doen ons iedere zomer beseffen dat we hier zo gelukkig zijn. Aan de reacties gedurende de afgelopen jaren (uh, pardon,decennia) merken we dat mensen dit snappen en het geluk met ons delen.

Wil je een creatieve en/of culinaire of sportieve vakantie beleven in Zuid-Frankrijk, die rust en ruimte geeft? Ook deze zomer bieden we weer verschillende cursussen aan.
Je kunt ook als gast komen, dan volg je geen cursus. We heten je hoe dan ook van harte welkom bij ons in Huédour.

Cursussen vinden plaats in de maanden juni t/m september.
Voor meer informatie over individuele inschrijvingen kijkt men bij Data en prijzen.

De boerderij biedt ruimte aan 10 tot 12 cursisten, door ontwikkelingen met corona aan 8 cursisten. Mensen van alle leeftijden voelen zich thuis in Huédour. Stellen komen graag een weekje langs, maar ook vrijgezellen en alleengaanden weten de weg naar ons te vinden. Als je je voor een cursusweek inschrijft, ontvang je kort voor aanvang een deelnemerslijst. Je zou kunnen poolen. Dat scheelt echt gigantisch in je reiskosten.

Het huis La tante Rose is voor of na de cursusweek te huur als je je verblijf wilt verlengen.

Onderstaande filmpjes geven een sfeerimpressie van de Koken, Kunst en Wandelen week:

 

 

Violet eigen website bezoeken? Klik op Violet Roest of kijk op Expressie

Dagprogramma wandelen:

Ook kan je elke dag wandelen in de schitterende bergen om ons heen. Er zijn meerdere mooie wandelingen te maken, die je zelfstandig kunt lopen. Lengte varieert van een uur tot een tocht van een hele dag. De keuze is geheel aan jou. Je krijgt van ons een zeer gedetailleerde kaart en een routebeschrijving mee.

In 2012 heeft cursiste Karin Waanders een filmpje gemaakt van een KKW in Huédour.

kunstweek1

eigenwaterbron
Ons eigen bronwater komt uit de muur. U ” d’eau”


 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina